Kosár

Termeni si Conditii

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.sportmania.com.ro, implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare.Domeniul www.sportmania.com.ro.ro impreuna cu magazinul virtual si toate instrumentele software/baze de date necesare este administrat de S.C. Sport Mania 2006 S.R.L. in scopul comercializarii produselor prezentate in site.

Securitatea datelor personale

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Sportmania.com.ro in scopul declarat al acestui site.

Datele solicitate sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Sportmania.com.ro nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare facturarii si livrarii. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibi

 

Declinarea responsabilitatii

In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in baza noastra de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, Sportmania.com.ro isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau serviciilor disponibile pe site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SportMania, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre Sportmania.com.ro. Pozele produselor sunt preluate de pe site-urile producatorilor.

Produsele sunt 100% originale.

Livrarea produselor

Vanzatorul se obliga sa expedieze produsele in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator

Termenul de livrare este de 2-25 zile, de la confirmarea comenzii (in cazul optarii pentru plata ramburs), exceptand zilele de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale. Daca se opteaza pentru plata prin OP, termenul de livrare de 2-25 ore (exceptand zilele de sambata si duminica, precum si sarbatorile legale) se aplica de la data virarii contravalorii facturii proforme in contul Sportmania.com.ro

 

Metode de plata

RAMBURS (plata la livrare)

Pretul total al coletului se va achita agentului de curierat rapid, in momentul primirii produselor.

Transfer Bancar (Ordin de Plata)

Plata prin transfer bancar se face doar in baza comenzii efectuate, in urma confirmarii comenzii (email sau telefonic). Livrarea marfii se face numai dupa confirmarea platii. Daca in termen de 48 nu avem confirmarea platii comanda se anuleaza automat.

Returnarea produselor

Conform legii termenul de returnare al produselor comandate online este de 15 de zile lucratoarede la data primirii produsului/produselor.

Daca produsul comandat nu este ceea ce ti-ai dorit il poti returna pentru a fi schimbat sau pentru returnarea valorii produsului (minus cheltuielile de transport) intr-un interval de maxim 15 de zile de la data primirii pachetului.

Regula de mai sus se va aplica numai in cazul in care produsele sunt intr-o stare perfecta, fara urme ale utilizarii, cu etichetele originale si in ambalajul original. Este necesara si dovada achizitiei, copia facturii.

Taxa aferenta transportului ramane in sarcina cumparatorului, banii vor fi returnati in maxim 10 zile lucratoare de la data primirii returului. Banii se vor returna in contul bancar pe care il pune la dispozitie cumparatorul.